Ringblomstsalve (med Lavendel)

Nyhet - Nå enda bedre!

50 ml. (Spatel for hygienisk påføring følger med.)

Ringblomstsalven er en kjent klassiker som bør finnes i alle hjem. Salven er en bestselger i nettbutikken og er laget på en nærmest uendret oppskrift siden 2003. Nå har den blitt oppgradert med sheasmør for en desto mer mykgjørende effekt. 

Ringblomstsalven inneholder både ringblomstolje og ren ringblomstekstrakt av økologisk ringblomst (calendula officinalis) som er en urt som tradisjonelt har blitt brukt i århundrer for sin sårhelende virkning, kjent for sine fremragende legende og betennelsehemmende egenskap

Ringblomstsalven gir god lindring bl.a ved sår og irritert hud, sprukne hæler, tørre neglebånd, såre og tørre lepper, samt virker mykgjørende på harde hudområder. Den er fin mot kløe og ubehag ved f.eks stikk, mindre forbrenninger m.m og bidrar til at overfladiske sår gror raskere. Salven har også hjulpet mange som sliter med eksem og psoriasis og for de minste gir den rask heling ved bleieutslett. Da ringblomstsalven ikke inneholder vann, så fungerer den også veldig fint som kuldekrem om vinteren. Ringblomstsalven er rett og slett litt som poteten, den kan brukes til så mangt!

Innholder: Ringblomstolje, ringblomstekstrakt, sheasmør, olivenolje, bivoks, eterisk lavendelolje og E-vitamin.

kr 270,00