Kundeanbefalinger

Sitrus Ansiktsrens

"Er bare sååå fornøyd med denne! Renser godt, lukter nydelig og varer lenge. Ikke bare det, men den er også genial til å barbere legger med. Null nupper!"

Linn

Ringblomstsalve

Ringblomstsalven er en lifesaver! Brukte den på en betent pote til min haltende vovs. Ble positivt overrasket over hvor raskt det roet seg.

Linn

Lavendel Såpepakke

"Denne er fantastisk. Anbefales på det sterkeste! "

Anne-Beth

Arganolje

"Super olje til ansiktet og håret! Bruker den fast hver dag og har fått utrolig myk hud! 

Lisbeth

Sitrus Ansiktsrens

"Jeg elsker den!!! Helt magisk ❤️.

Frederikke

Ringblomstsalve

"Kjøpte ringblomstsalve for elefanthud på armene. Den fungerte!" 

Alexandra

Avslappende Massasjeolje

"Den Avslappende massasjeoljen har fungert kjempebra! Virket avslappende og løsnet opp stive skuldre både hos meg og mannen min" 

Sølvi

Ringblomstsalve

"Har prøvd ringblomstsalven på bleieutslett som var rødt og væskende. Dagen etter var det helt borte!" 

Trine Lise

Jojobaolje

"Har nå prøvd jojobaoljen, og den holder ord. Gjør huden myk og er god å smøre på. Trekker fort inn i huden. Det beste er at den fjerner nupper som jeg har kjempet mot i lang tid." 

Anette

Edelweiss Peelingkrem

"Dette er et veldig godt produkt. Jeg har ofte opplevd å bli tørr etter å å brukt peelingkrem, men det opplever jeg ikke med denne. Syntes den gir fuktighet og renser huden godt. Anbefales!"

Anette

Fuktighetskrem m/ylang ylang og rose geranium

"Elsk! Huden min har alltid vært sensitiv, ingenting verken svir eller gjør noe annet enn bare godt! Og lukta, FANTASTISK! " 

Frederikke

Ringblomstsalve

"Har lenge brukt ringblomstsalven, og har mange ganger lurt på hva vi gjorde før vi fikk den i hus. Her i heimen omtales den som tryllesalve!» 

Anette

Muskelolje

"Har prøvd muskeloljen på stive skuldre. Merker stor forbedring fra den ene dagen til den andre. En annen i familien har brukt den mot kramper i musklene, og krampene ga seg etter bare en påsmøring. Kort oppsummert, en god olje som gir gode resultater. Også er den drøy. Veldig fornøyd." 

Anette

Leppepomade med grønnmynte

"Utrolig deilig leppepomade som som gjør jobben sin med å forebygge og reparere såre og tørre lepper, uten at man blir avhengig av å bruke den, slik som jeg har opplevd med vanlige lypsyler. " 

Mary A

Jojobaolje

"Jojoba oljen er helt gull til det meste, og for meg som sliter med tørr hud på hele kroppen fungerer den så bra å blande med bodylotion i tillegg til at jeg bruker den i ansiktet" 

Margrethe

Muskelolje

"Jeg har en jobb som ofte resulterer i stive og ømme skuldre. Jeg må innrømme at jeg ikke hadde helt trua på at denne oljen ville hjelpe noe særlig, men til min overraskelse så var jeg allerede dagen etter mye mindre stiv. Kommer nok til å prøve den flere ganger." 

Rune

Muskelolje

"Fantastiske massasje oljer! Selv liker jeg best muskeloljen, den føles god på huden og er veldig god og jobbe med. Som massasjeterapi student tester jeg ut litt kremer og oljer, og det er viktig at de er gode å jobbe med og gir en god følelse for den som blir massert. Oljene her har levert det jeg er ute etter alle sammen. Jeg anbefaler disse absolutt."

Robert

Edelweiss Ansiktskrem

"Denne kremen har jeg blitt helt avhengig av. Den er absolutt en av de beste jeg har prøvd hittil! Helt i starten var jeg usikker på om den passet for min hud, men fikk beskjed om at huden må få venne seg til ny ansiktskrem om man lenge har brukt en annen. Det tok ikke lang tid før det viste seg å stemme og nå et år senere får jeg stadig bemerkninger på hvor fin huden min er. Jeg er i 40-årene og har sensitiv hud som ofte blir tørr om vinteren. Det er det helt slutt på! 

Miriam

Vitaminrik Øyekrem

"Denne er kremete på fingrene før du tar den på huden, men med en gang den kom på huden ble den nesten litt vannaktig. Jeg elsker det. Kjempe enkelt å smøre utover under øyet. Jeg pleier å påføre den i en trekant under øyet. Det er nesten som om den avkjøler huden også, og det er så deilig. Da forsvinner posene ganske raskt. Den har også funket for å lysne under øynene mine. Vet ikke om den skal gjøre det, men den gjorde i alle fall det på meg. Jeg har også merket at smilerynkene i øyekroken har blitt mindre synlig! Jeg er kjempe fornøyd, en av de beste øyekremene jeg har prøvd i alle fall! " 

Anne

Hånd og Fotkrem m/ Honning

"Har brukt den på både hender og føtter, kanskje mest på hendene siden det er der jeg er mest tørr og har mest behov for litt fuktighet og pleie. Denne håndkremen gjorde virkelig susen! Mine tørre vinterhender er nå helt fine, noe som aldri skjer. Jeg har vintereksem, så jeg får veldig tørre flekker enkelte plasser på kroppen, mest på håndleddene, det er vondt og ser ikke pent ut. Har ikke funnet en håndkrem som kunne hjelpe meg å lindre dette før nå, så nå er alt helt vekke. Kremen er behagelig på hendene og føttene og tørker fort inn. Så hendene og føttene er ikke klissete i flere timer etter påføring, noe som er kjempe bra spesielt på føttene

Anne

Sitrus Ansiktsrens

"Denne her har virkelig overrasket positivt! Jeg var tom for et dyrere merke når jeg kom over denne og var ikke sikker på hva jeg ville synes. Flere måneder og flasker senere kan jeg bare si meg frelst!! Den har en nydelig frisk duft, kjennes glatt og myk å smøre ut, nesten litt silkeaktig og gir et lett skum. Ikke bare vasker den ansiktet rent, men det er helt klart at den også virker for kviser for de er blitt borte-vekk! Endelig! Ikke tørker den ut huden heller!! Denne kommer jeg garantert til å fortsette med!»

Malin Therese