Leirepakke med Rosevann & Aloe Vera

Treskje følger med.

Leire er en av de mest rensende og avgiftende ingrediensene du kan bruke på huden din. Ser du etter en maske som virkelig jobber dypt i huden så er en leiremaske helt unikt og gir flotte resultater. Her får du en flott pakke bestående av to gode leirer og en blanding med rosevann og aloe vera til å blande ut leiren med, eller bruke på ansiktet etterpå. Begge deler er mulig. Treskje til å blande ut følger med i pakken.

RASUL LEIRE: Rasul leire har rengjørende effekt og renser hud og hår uten å ødelegge hudens eget fettlag og hårets struktur. Leiren er perfekt for de som er plaget med tensid allergier (såpeaktive stoffer) eller har sensitiv hud. Et godt alternativ til rengjøring med såpe!

Inneholder: Ren lavaleire fra Atlasfjellene i Marokko (60 ml)

Kaolinleire: Kaolinleire er svært mineralrikt og den mildeste form for leire. Velegnet til fet hud og kviser, og sensitiv hud. Har du sensitiv hud som lett reagerer er det uansett lurt å teste på et mindre område først, eller sitte kortere tid. Leiren oppleves behagelig kjørlig på huden og den renser huden i dybden og balanserer fet hud.

Inneholder: Kaolin - Hvit naturleire. (60 ml)

Rosevann og Aloe Vera: 100% ren blanding av rosevann og aloe vera som gir fuktighet og pleie til huden, samtidig som den virker beroligende og anti-inflammatorisk. Bruk den som en toner på huden etter rens, eller som base i leirmasker som skal blandes ut. Til bruk i leiremasker er den særlig å anbefale om du har sensitiv eller tørr hud.

Inneholder : 50% Rosevann og 50% Aloe Vera (100 ml).

kr 295,00