Harmoni-Gavepakke

En delikat gavepakke med produkter som dufter nydelig av rose, ylang ylang og rose geranium.

INNEHOLDER:
• Saltbad Harmoni: Stress ned med dette deilige beroligende saltet som kan brukes til både karbad og fotbad. Saltet består av epsomsalt, himalayasalt og havsalt fra Atlanterhavet som er naturlig rikt på magnesium og mineraler, og er tilsatt roseblader og 100% ren eterisk olje av rose, ylang ylang og rose geranium for harmoniserende og avstressende effekt. Ypperlig for såre muskler og på dager der du trenger avkobling og litt velfortjent egentid. Lekker skje i bambus følger med. Krukken inneholder 250 ml.

Kroppsolje Harmoni: En virkelig deilig kroppsolje basert på jojobaolje og druekjerneolje, og med samme deilige duften som saltbadet. De eteriske oljene i kombinasjon med de vegetabilske gjør den velegnet som erstatning til eller i kombinasjon med lotion, særlig når huden trenger ekstra fuktighet. Den er også ypperlig til massasje og for å forebygge strekkmerker. De eteriske oljene lukter ikke bare himmelsk, men er nøye utplukket til deg som har behov for stressavkobling.

Rene eteriske oljene er tradisjonelt brukt for sine terapeutiske egenskaper, blant annet i aromaterapi og kan påvirke oss positivt både fysisk, mentalt og emosjonelt. Leveres i 100 ml flaske med praktisk pumpe.

Rosesåpe: Dette er en mild og fuktighetsgivende såpe med jojobaolje som ikke tørker ut huden. Også denne med duft av rose, ylang ylang og rose geranium. De eteriske oljene er populære til bruk i hudpleien, særlig om du har tørr hud som lett klør. Såpen veier 100 gram.

•Såpepose i sisal (med låsesnor til å henge opp): Med denne har du kontroll på de glatte såpene i dusjen og får brukt opp hver eneste bit. Samtidig sørger posen for et deilig skum og en god skrubb. Denne blir du garantert fornøyd med!

VIKTIG INFO: Produktene leveres i en fin gavepose i cellofan. Kurven på bildet følger ikke med.

kr 570,00