Ansiktsrens (Grapefrukt og Sitron Tea Tree)

Denne ansiktsrensen har raskt blitt en favoritt hos flere. Her får du en svært mild og pleiende rensegel med silkemyk tekstur og deilig frisk duft av grapefrukt og sitron tea tree. Den gir et lett skum som løser opp urenheter og sminke uten å tørke ut huden. Ansiktsrensen er basert på vegetabilsk oljesåpe, aloe vera og milde vegetabilske såpestoffer. Huden renses skånsomt og effektivt, samtidig som planteekstrakter tilfører fukt og motvirker uttørking. Rene eteriske oljer av grapefrukt og sitron tea tree virker antiseptisk og er gunstig for fet og uren hud.

Bruk: Brukes morgen og kveld ved å påføre en liten mengde rensegel på fuktig hud. Masseres inn med fingrene og skylles av med lunkent vann.

Tips: Kunder har anbefalt denne til barbering og det har vi prøvd ut med silkemyk og glatt hud som resultat! En virkelig wow opplevelse <3

Inneholder: Aloe vera, orangeblomstvann, glyserin, allantoin, fuktkompleks, stemortinktur, xanthangum, tyrkiskrødtolje, supersulfat perlemorsulfat, ringblomstolje, optiphen, eteriske oljer av grapefrukt og sitron tea tree.

Velg en variant:

fra kr 225,00